Välkommen till Halmstad. Är du golfälskare kan du tillbringa ett liv i Halmstad och alltid ha något nytt att upptäcka. Vi är en av Sveriges främsta golfstäder med hela 153 golfhål fördelade på åtta unika anläggningar. När du inte spelar kan du åka på några av våra shoppingrundor eller njuta av livets goda här i Halmstad. Boende väljer du själv - lyxigt eller enkelt, slott eller koja.

Det är inte långt mellan upplevelserna i Halmstad. Karriär, innovation, natur, fritid och livsstil. Här finns möjligheter som skapar livskvalitet, för vem du än är. Besökare, invånare, student eller företagare. Livet här präglas av mötet mellan det stora och det lilla. Nyfikenhet och kreativitet har utrymme att växa. Plats att följa hjärtat och göra drömmar till verklighet. Men vi värdesätter också boende, familj och trygghet. Här är det lätt att trivas och få ut mer av livet. Tillsammans skapar vi nya tillfällen att älska Halmstad. Varje dag.

 

På våra shoppingrundor hittar du ett brett utbud inom mode, inredning, design, trädgård och lokala delikatesser.

Shoppingrundor
Besök Destination Halmstads hemsida. Här finns all info du behöver. Vad du ska utforska, tips på matställen och var du kan bo.

Destination Halmstad
Tips på kul saker att hitta på med barn i Halmstad.

Halmstad med barn

Vi ses i Halmstad. Följ oss gärna!

Destination Halmstad Instagram